donderdag 15 augustus 2013

Verdient u geld als water, vraag dan geen vergoedingen aan

Verdient u geld als water, vraag dan geen vergoedingen aan
In behandeling genomen onder ID: aDrw58SqkzCOBYqcnnQFgA

Beste burger,

Als u goed verdient, zwemt in het geld, dan heeft u helemaal tegemoetkomingen nodig! Toch heeft u het lef om dan wel een aanvraag in te dienen.

En als dit wordt afgewezen, wat doet u dan als egoïstische, zogenaamd belangrijke, burger? U gaat in bezwaar. Voor een schamele 100 euro. Te erg voor woorden!

U bent belangrijk, natuurlijk, maar u bent met velen en dat maakt u weer net iets minder belangrijk als individu.

Met vriendelijke groet,
Petra Dijkstra
medewerkster bij een gemeente


Dijkstra kwalificeerde de burger inzake deze last als: 'egoïstisch (burger bekommert zich niet om publieke zaak) '.
Gegevens in deze last zijn om privacyredenen gefingeerd
[]


   Subscribe
Reeds 15 antwoorden
[]
[] Burgerloket - Antwoorden []

Erick - 28-November-2006 @ 13:57 - 62.166.144.82 - Moderate
valt me op dat niemand leest wat er staat! er staat je hebt er GEEN recht op en men blijft klagen. Maar ja zal de burger wel zijn, klagen maar geen nood?


Klojo - 18-November-2006 @ 22:25 - 84.25.188.64 - Moderate
Beste uitzendureau, het moge wel duidelijk zijn waar jij werkt. Zeker zo'n "intercedententrutje" dat denkt dat ze heel wat voorstelt omdat ze toevallig een mbo heeft voltooid en door Gods voorzienigheid is toedeeld met blond haar en een vlotte (maar uiterst domme) babbel. Maar schaam je vooral niet dat je voor een legale koppelbaas werkt, terwijl de mensen die jij bemiddelt door die koppelbaas op een middeleeuwse wijze worden uitgebuit. Wie ben jij om je laagdunkend uit te laten tegenover Petra, jij nul.


gierig=vies - 8-November-2006 @ 12:48 - 80.60.107.242 - Moderate
dat krijg je met die materialistische randdebiel samenleving, waar als je al veel geld hebt, je zo gierig bent dat je alleen maar aan meer,meer, meer kunt denken bahhhhhhhhh


Yo - 3-November-2006 @ 15:05 - 212.203.31.165 - Moderate
hoezo, een schamele €100,00? Je mag ze mij allemaal toesturen hoor als je er teveel van hebt. Voor jou zal het allemaal niet zoveel zijn maar voor mij is het een leuke binnenkomer.


Alfred - 25-October-2006 @ 00:59 - - Moderate
Weet niet waar het hier om gaat, maar uit andere bronnen ken ik voorbeelden van mensen met torenhoge inkomens die toch nog ergens 1500 euro vandaan menen te moeten kapen, terwijl ze dat echt niet nodig hebben. Maar ja, wie dienen de burgers tot voorbeeld? Als overheidsdienaren op kosten van de burger met hun gezin op vakantie gaan door met declaraties te rommelen, ja dan gaat de burger van zijn / haar 100 euro ook een punt maken (en in dit geval nog terecht ook).


Jan Dirk - 23-October-2006 @ 22:13 - - Moderate
I do research on the Sieswerda Family TREE. I saw a Jan Dirk Sieswerda listed on this site. Would it be possible to have him e-mail me......I would like to find where he fits on the Family TREE. He can e-mail me at: wsieswerda@yahoo.com


de mondige burger - 20-October-2006 @ 17:50 - - Moderate
wat een onzinnige reacties op deze posting.... de poster zit er vast niet omdat hij het niet leuk vind dus hoe meer bezwaar hoe beter (voor hem). Maar is het voor ons als maatschappij wel zo goed dat 100 tonners euro bezwaar maken als ze er Geen recht op hebben? Heel veel zaken zijn wel inkomensafhankelijk of men heeft de medische eindsituatie (basis van een woon-verstrekking in het WVG circuit) niet bereikt. Deze samenleving moet het doen met de middelen die het heeft. Iets minder bezwaar tegen wat je toch niet kan winnen is wel op zijn plaats.


Uitzendbureau - 19-October-2006 @ 16:21 - - Moderate
We moeten toch ook mensen als Petra aan het werk houden. Bezwaar na bezwaar zenden, want aan het eind van de week moet ze wel haar uren kunnen verantwoorden. Oke, de 8 uren die ze heeft verzuimd, worden gewoon uitbetaald. We doen er niet moeilijk over dat ze die niet heeft gewerkt. Want dit kunen we toch niet controleren, evenals de andere uren welke ze niet was verschenen. Nu begrijpt u wel waarom het zo zwaar voor Petra is, om al die bezwaren te verwerken. Want in 8 uur per week het werk voor 40 uur te doen. Dit zal dan ook niet lukken en gaat Petra binnen kort in de ziektewet. Verschil met werken, is dat haar loon nu uit en ander potje wordt betaald.


Bart Boos - 18-October-2006 @ 14:53 - - Moderate
Als je ergens recht op hebt, dan heb je er recht op. Niet alle tegemoetkomingen zijn inkomens afhankelijk. Zoals bijvoorbeeld kinderbijslag. Dan moet je niet zeuren als mensen dat ook aanvragen.


Visitor - 17-October-2006 @ 23:37 - - Moderate
Sorry, maar dit vind ik echt ......part of the job Het glas is halfvol of halfleeg, het is maar net, hoe je kijkt. Succes verder


Jippe - 17-October-2006 @ 23:36 - - Moderate
Waar bemoei je, je mee. Als ik bezwaar indien volg jij gewoon de regels. De regels die wij als burgers ook moeten opvolgen. Als ambtenaar bent u ook de eertse welke een declaratie inleverd. Dan maar over fietsenplannen te zwijgen.


FCH - 17-October-2006 @ 21:39 - - Moderate
Petra, ik voel met je mee. Maar dat ook in dit geval moet een ambtenaar formeel en de bezwaar- en beroepsprocedures moeten worden gevolgd. Jammer maar helaas.


Henry - 17-October-2006 @ 18:15 - - Moderate
Daan, het is toch duidelijk dat de aanvrager er GEEN recht op heeft.


Daan - 17-October-2006 @ 17:08 - - Moderate
Tja, Petra, regels zijn nu eenmaal regels dus als je er recht op hebt dan heb je er nu eenmaal recht op. Heel vervelend maar dat hebben we met z'n allen nu eenmaal zo beslist! Inderdaad, het staat bol van de dooddoeners die ik nogal eens van ambtenaren te horen krijg op redelijke vragen.


Eddie - 17-October-2006 @ 17:04 - - Moderate
Beste Petra, Beetje vaag allemaal. Hebben deze mensen nou wel of geen recht op een vergoeding? Zo ja waarom denk jij dan als net zo goed onbelangrijk individu te mogen bepalen of ze daar wel of niet recht op hebben???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten