donderdag 15 augustus 2013

Uw klachten worden veroorzaakt door uw medeburgers

Uw klachten worden veroorzaakt door uw medeburgers
In behandeling genomen onder ID: U3vFNeGTEHdHXlLhjlKOUw

Beste burger,

Toon begrip voor uitvoerenden. Want alle klachten die bij ons binnenkomen, worden veroorzaakt door het gedrag van uw medeburgers.

Als u daar even bij stil staat, wordt het voor de uitvoerende ambtenaren een stuk gezelliger buiten!

Met vriendelijke groet,
Dick Devente
buurtmanager Beheer en Onderhoud voor stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam

Devente kwalificeerde de burger inzake deze last als: 'onverantwoordelijk (burger sluit ogen voor eigen aandeel in probleem)'.
[]


   Subscribe
Reeds 5 antwoorden
[]
[] Burgerloket - Antwoorden []

Burger - 26-August-2007 @ 23:06 - 82.73.100.85 - Moderate
Ik heb klachten over het buurtbeheer. Komt zeker door uw collegae ?


Dick - 7-January-2007 @ 15:52 - 81.206.197.71 - Moderate
Beste burgers die reageren...............reageer op wat er staat!!!!! Respect voor de mensen op straat!!!!!


Arjan Stoffels - 26-November-2006 @ 00:05 - 213.84.139.40 - Moderate
Natuurlijk, in de schuldketen heeft de burger het uiteindelijk allemaal zelf gedaan. De stoeptegels liggen schots en scheef omdat we over een stoep willen lopen (en niet struikelen), de verlichting is stuk omdat we verlichting willen, de bebording is een chaotisch omdat we willen autorijden, het fietspad ligt open zonder omleidingsroute omdat we willen fietsen op fatsoenlijk wegdek, de bomen laten bladeren vallen omdat we groen willen... Sorry, maar die vlieger gaat simpelweg niet op, juist niet op het gebied van beheer en onderhoud. De last is te kort verwoord om helder te krijgen wa nu echt het probleem is, maar in deze bewoording lijkt het erop dat deze ambtenaar terecht wordt aangesproken op het falen (te laat, kwalitatief slecht) van het onderhoud.


sanne - 24-November-2006 @ 14:36 - 86.88.229.229 - Moderate
als bewoonster van stadsdeelnoord kan ik u melden dat veel grief juist kwam (wellicht)komt uit het feit dat beleidsmedewerkers en wethouders over het algemeen met verouderde informatie werken. Ook wordt er geen acht geslagen op meldingen van buurtbewoners....buurtbeheer ligt op zijn gat omdat de bijeenkomsten alleen maar in een hoop gekakel uitdraaide. Indien je als burger hier wat wilt moet je uitzonderlijk goed op de hoogte zijn van de laatste bepalingen, wetgeving en machtverhoudingen wil je wat gedaan krijgen. Dat ligt niet alleen aan de beleidsmedewekers maar dus ook aan de wethouders en vergt een nieuw in te voeren mentaliteit om ook meer af te gaan op de buurtbewoners die de uitvoering van stadsdeel aan de lijve ondervinden.


Vanes - 10-November-2006 @ 11:31 - 195.86.121.2 - Moderate
Toch wel typisch dat op verschillende onderwerpen op deze site heel erg fanatiek geageerd wordt tegen de ambtenaar en juist op deze weer niet. Goh, misschien omdat het de waarheid is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten