donderdag 15 augustus 2013

Oproep tot brandstichting bij een kinderdagverblijf is ongehoord

Oproep tot brandstichting bij een kinderdagverblijf is ongehoord
In behandeling genomen onder ID: A8fwoqmhpYZHi7fVl0j60A

Beste burger,

U heeft moeite met bouwplannen die wij in voorbereiding hebben in de buurt van uw woning. Erg vervelend als de gemeente iets van plan is, terwijl u dat niet wilt.

Op uw belangenverenigingswebsite ‘Selderust.nl’ plaatst u een forum, waarop collega's van mij worden gekleineerd en uitgemaakt voor nazi. U roept op tot brandstichting van een te bouwen kinderdagverblijf. Dat is ongehoord en onacceptabel.

Wij dienen het algemeen belang in opdracht van een democratisch gekozen gemeentebestuur. Als u boos bent, ga dan naar de rechter zoals in onze rechtstaat betaamt.

Met vriendelijke groet,
Anton van Doorn
medewerker Ruimtelijke Ordening bij de gemeente Amstelveen


Van Doorn kwalificeerde de burger inzake deze last als: 'onbeschoft (schelden, schreeuwen, geen respect, gemene grappen)'.
Gegevens in deze last zijn om privacyredenen gefingeerd
[]


   Unsubscribe    -    Subscribe
Reeds 3 antwoorden
[]
[] Burgerloket - Antwoorden []

Burger - 26-August-2007 @ 22:53 - 82.73.100.85 - Moderate
Een rechter zal in eerste kijken of partijen er vooralsnog in alle redelijkheid uit kunnen komen. U toont hier die rigide overheid waar veel Burgers onpasselijk van raken. Wilt u zoiets wel op uw geweten hebben ?


Hanneke - 23-November-2006 @ 12:00 - 62.100.54.178 - Moderate
De quote: als het moet kan alles branden, is misschien niet meteen een oproep tot brandstichting, maar op zijn minst suggestief. Als beheerder van dit forum zou ik dit niet laten staan.


hveijl - 30-October-2006 @ 21:53 - 83.81.51.189 - Moderate
Als beheerder van het forum heb ik ook moeten nadenken of er opgeroepen werd tot brandstichting. Echter de context van het verhaal is m.i. de gespannen situatie in de buurt en er wordt zeker niet opgeroepen tot brandstichting. De WO II quote is al dan niet bewust vaag en misschien voor meerdere uitleg vatbaar. Omdat de opzet van dit forum NIET is bedoeld om mensen te kwetsen en of te beledigen en de quotes wel zo ervaren worden, zijn deze verwijderd. Deze tekst is ook op het forum geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten